Fysioterapeutin etävastaanotto

Mitä etäfysioterapia on Lapin Liikuntaklinikalla ja miten se toteutetaan?

Haluatko fysioterapeutin vastaanotolle etänä? Nyt se onnistuu Lapin Liikuntaklinikalla. Etävastaanotolle varataan aika puhelimitse 040 124 4770.

Etäpalveluilla tarkoitetaan terveydenhuollossa sitä, että potilaan tutkiminen, diagnostiikka, tarkkailu, seuranta, hoitaminen, hoitoon liittyvät päätökset tai suositukset perustuvat esim. videon välityksellä verkossa tai älypuhelimella välitettyihin tietoihin ja dokumentteihin. Etäpalveluun on oltava asiakkaan tietoinen suostumus. Etäpalvelun ei voida katsoa soveltuvan, jos hoidon tarpeen arviointi edellyttää asiakkaan fyysistä tutkimista. Terveydenhuollon ammattihenkilö arvioi huolellisesti, soveltuuko annettava palvelu etäpalveluna toteutettavaksi kyseiselle asiakkaalle.

Etäpalvelusta laaditaan asianmukaiset potilasasiakirjamerkinnät Lapin Liikuntaklinikan asiakasrekisteriin tietoturvan ja tietosuojan määräyksiä noudattaen. Käynnistä saat Kelan suorakorvauksen kuten normaalistakin fysioterapiasta ja lääkärikäynnistä.

Tarvittaessa asiakkaalle varataan mahdollisuus henkilökohtaiseen vastaanottokäyntiin tai asiakas ohjataan tarvittaessa muuhun hoitopaikkaan vastaanotolle.

 

Asiakkaalle:

  • Voit varata ajan etävastaanotolle puhelimitse numerostamme p. 040 124 4770 ja pyytää etävastaanottoaikaa. Fysioterapeuttisi on sinuun yhteydessä puhelimitse ja sovitte yhteisen ajan.
  • Fysioterapeuttisi lähettää sinulle omaan sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit aktivoida käyttäjätunnuksesi. Voit joutua tunnistautumaan esimerkiksi pankkitunnuksilla, jotta tiedämme, että asioimme oikean henkilön kanssa.
  • Etäpalvelua voi käyttää niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin eli laitteella, missä sinulla on nettiyhteys. Fysioterapeuttisi kanssa voit asioida lähettämällä viestejä, tiedostoja, kuvia tai videoita tilanteen mukaan. Yhteys voidaan toteuttaa myös videopuheluna.

Varaa aika etävastaanotolle puhelimitse

soita 040 124 4770

Toimipisteemme

Meidät löytää Ounasvaaralta ja Saarenkylästä
Katso sijaintimme

Heräsikö kysyttävää?

Jos haluat palvelusta lisätietoa, et löytänyt etsimääsi tai tahdot esimerkiksi apua ajanvarauksessa, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Jätä viesti lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Olisiko näistä hoidoista apua vaivaasi?