Haluatko fysioterapeutin vastaanotolle etänä? Nyt se onnistuu Lapin Liikuntaklinikalla. Etävastaanotolle varataan aika puhelimitse 040 124 4770.

Fysioterapeutin etävastaanotto

Etäpalveluilla tarkoitetaan terveydenhuollossa sitä, että potilaan tutkiminen, diagnostiikka, tarkkailu, seuranta, hoitaminen, hoitoon liittyvät päätökset tai suositukset perustuvat esim. videon välityksellä verkossa tai älypuhelimella välitettyihin tietoihin ja dokumentteihin. Etäpalveluun on oltava asiakkaan tietoinen suostumus. Etäpalvelun ei voida katsoa soveltuvan, jos hoidon tarpeen arviointi edellyttää asiakkaan fyysistä tutkimista. Terveydenhuollon ammattihenkilö arvioi huolellisesti, soveltuuko annettava palvelu etäpalveluna toteutettavaksi kyseiselle asiakkaalle.

Etäpalvelusta laaditaan asianmukaiset potilasasiakirjamerkinnät Lapin Liikuntaklinikan asiakasrekisteriin tietoturvan ja tietosuojan määräyksiä noudattaen. Käynnistä saat Kelan suorakorvauksen kuten normaalistakin fysioterapiasta ja lääkärikäynnistä.

Tarvittaessa asiakkaalle varataan mahdollisuus henkilökohtaiseen vastaanottokäyntiin tai asiakas ohjataan tarvittaessa muuhun hoitopaikkaan vastaanotolle.

Varaa aika etävastaanotolle:

  • Voit varata ajan etävastaanotolle puhelimitse numerostamme p. 040 124 4770 ja pyytää etävastaanottoaikaa. Fysioterapeuttisi on sinuun yhteydessä puhelimitse ja sovitte yhteisen ajan.
  • Fysioterapeuttisi lähettää sinulle omaan sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit aktivoida käyttäjätunnuksesi. Voit joutua tunnistautumaan esimerkiksi pankkitunnuksilla, jotta tiedämme, että asioimme oikean henkilön kanssa.
  • Etäpalvelua voi käyttää niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin eli laitteella, missä sinulla on nettiyhteys. Fysioterapeuttisi kanssa voit asioida lähettämällä viestejä, tiedostoja, kuvia tai videoita tilanteen mukaan. Yhteys voidaan toteuttaa myös videopuheluna.

Varataanko aika?

Jos haluat varata ajan fysioterapeutin etävastaanottoon tai haluat lisätietoa, ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Asiakaspalvelu

info@lapinliikuntaklinikka.fi

Puh. 040 124 4770

Ajanvaraus puhelimitse
ma, ke ja to klo 8.00-16.00, ti ja pe 8.00-14.00

Hyvinvoinnin moniosaajat esittelyssä

Lapin Liikuntaklinikalla työskentelee monipuolinen joukko terveydenhuollon ammattihenkilöitä, jotka haluavat sinun parastasi.
Kolme henkilöä puolivartalokuvassa

Miksi fysioterapeutin etävastaanotto

Sopii kaikille

Sopii sekä aktiiviurheilijoille että työperäisistä kivuista kärsiville

Sopii kaikille

Sopii sekä aktiiviurheilijoille että työperäisistä kivuista kärsiville

Sopii kaikille

Sopii sekä aktiiviurheilijoille että työperäisistä kivuista kärsiville

Sopii kaikille

Sopii sekä aktiiviurheilijoille että työperäisistä kivuista kärsiville