Tiedote 31.3.2022

Terveystalo ostaa 28.3.2022 päivätyllä sopimuksella Lapin Liikuntaklinikka Oy:n.

Vuonna 2013 perustettu Lapin Liikuntaklinikka Oy tarjoaa fysioterapiaa, yleislääketieteen erikoislääkäripalveluita, urheilulääkäripalveluita sekä muita hyvinvoinnin palveluita. Yhtiön toimipiste sijaitsee Rovaniemellä Lapin Urheiluopiston yhteydessä. Lapin Liikuntaklinikalla työskentelee 15 ammatinharjoittajaa sekä 4 työsuhteista työntekijää. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli noin 0,9 miljoonaa euroa. Lapin Liikuntaklinikka tuottaa palveluita pääasiassa yksityishenkilöille. Lisäksi yhtiö tuottaa palveluita KELA:lle ja Rovaniemen kaupungille. Kauppa tukee Terveystalon tavoitetta kasvaa hyvinvointipalveluissa ja lisää Terveystalon palvelutarjontaa Lapissa.

“Toivotamme Lapin Liikuntaklinikan henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Terveystaloon. Kaupan myötä pystymme tarjoamaan Rovaniemen alueella entistä kattavammin fysioterapiaa ja Lapin Liikuntaklinikka vahvistaa hyvinvointipalveluidemme tarjontaa alueella. Lapin Liikuntaklinikan ammattilaiset tulevat osaksi Terveystalon laajaa verkostoa ja moniammatillista tiimiä”, kertoo Terveystalon aluejohtaja Sirpa Lohi.

“Yhdistymisen myötä olemme kärkipaikalla kuntoutuksen ja hyvinvoinnin palveluiden kehittämisessä. Terveystalon digitaalisten palvelujen kehitysmahdollisuudet ja laaja palveluverkosto sekä valikoima takaavat asiakkaillemme yhä helpomman pääsyn laadukkaisiin palveluihin. Hoidon korkea laatu ja vaikuttavuus on tärkeää kaikessa toiminnassa sekä meille että Terveystalolle”, sanovat Kari Vinkki ja Pasi Lambacka Lapin Liikuntaklinikka Oy:stä.

Kaikki yrityksen palveluksessa olevat henkilöt siirtyvät Terveystaloon vanhoina työntekijöinä ja liiketoiminta jatkuu nykyisissä tiloissa Rovaniemellä.

Lisätietoja:

Sirpa Lohi, Aluejohtaja, Terveystalo Lapin seutu, puh. 050 4084 925

Pasi Lambacka, Lapin Liikuntaklinikka Oy, puh. 045 2152 790

Terveystalo lyhyesti

Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja johtava toimija työterveydessä Pohjoismaissa. Tarjoamme monipuolisia perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, sekä hyvinvoinnin palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Terveystalon digivastaanotto palvelee ajasta ja paikasta riippumatta, 24/7. Terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoaa myös noin 360 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Ruotsissa tarjoamme työterveyden palveluita 120 toimipaikassa. Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus.

Vuonna 2021 Suomen Terveystalossa asioi 1,3 miljoonaa yksittäistä asiakasta ja asiakaskäyntejä tehtiin noin 8 miljoonaa, joista noin neljännes toteutui etäkanavissa. Terveystalossa työskentelee yhteensä yli 15 500 terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen. www.terveystalo.com

Terveystalon hyvinvointipalvelujen tarjonta laajenee, Lapin Liikuntaklinikka Oy osaksi TerveystaloaMuita uutisia